Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sverige Handboll Shop


Svensk Handboll Webbutik

Välkommen till Svenska Handbollslandslagets oficiella webbutik. Vi är den största onlinebutiken för handbollsprodukter och hos oss hittar du ett stort utbud av handbollsutrustning. . . . Idag har vi 31 webshopar i 3 olika länder Sverige Tyskland och Nederländerna och i det sistnämnda har vi vårt. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vår verksamhet eller om du har allmänna frågor om handboll..


Sveriges nästa match i handbolls-EM. Här är Sveriges väg till finalen i handbolls-VM Uppdaterad 13 december 2023 Publicerad 11. Sverige säkrade kvartsfinalbiljetten efter att ha imponerat i andra halvlek mot Ungern och hoppas. VM avgörs 29 november 17 december 2023 i Sverige Norge och. I kväll ställs svenskorna mot Tyskland i danska Herning. Ikväll spelas de första kvartsfinalerna i VM 2023 Sverige vann gruppfinalen mot Montenegro och och..



Shop Svenskhandboll

Handbolls EM 2024 för herrar äger rum i Tyskland där matcherna spelades i de sex städerna Düsseldorf. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade då ska vi berätta vad vi vet och inte vet. SVTs resultatservice för EM i handboll för herrar 2024. Herrarnas EM 2026 spelas 15 januari1 februari och två av de sex grupperna i det inledande gruppspelet. Årets EM för herrar avgörs i Tyskland där Sverige har ett guld att försvara Här är allt du behöver veta. Läs vår utförliga guide till herrarnas handbolls-EM Som tar upp allt du bör veta och ha koll på inför och under. 2 mars Sverige vs Island 1400 Brinova Arena Karlskrona..


Handbolls-VM för damer anordnas vartannat år där världens bästa handbollsnationer deltar. . Emma Nuhanovic inför toppmötet med Sävehof. Damlandslagets kommande matcher och mästerskap 2024 - Handbollskanalen. Svenska damlandslaget i handboll Matcher och trupp Svenska Spel. ..


Comments